Scroll to top

Keramische tegels

Keramische tegels zijn zeer populair in de interieur wereld. Dit voor zowel binnen- als buitenshuis, renovatie- en nieuwbouw woningen. Het is een zeer praktisch en veelzijdig product met zeer veel mogelijkheden.

Tegels zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en vaak ook vorst bestendig. Dit is ook te vinden in een haast oneindig assortiment aan kleuren, vormen en patronen.

Wij, bij Tegeldesign, voeren een eigen samengestelde collectie van de nieuwste trends en creaties van verschillende gerenommeerde Spaanse en Italiaanse tegelfabrikanten.

Parket

Parket is nog altijd zeer populair bij zowel renovaties als nieuwbouw woningen. Het product is tijdloos en straalt warmte en gezelligheid uit. Het neemt omgevingstemperaturen aan waardoor het steeds aangenaam aanvoelt.

Parket is erg neutraal in kleur en stijl, dit zorgt ervoor dat het in elk interieur past. Het is een echt natuurproduct en zorgt dus voor harmonie in huis.

Het is een zeer veelzijdig product met tal van mogelijkheden in formaten, houtsoorten en afwerkingen. De afwerking kan bestaan uit olie, vernis of verf.

Parket is onderhoud intensiever dan een keramische vloer, maar hetzelfde buikgevoel kan men nooit creëren met een ander product.

Als u op zoek bent naar een ecologische parketvloer, dan stellen wij bamboe voor. Het is een alternatief voor hardhout en is een grassoort dat zeer snel groeit. Bij het kappen wordt de moederstam niet beschadigt, hieruit groeien dan elk jaar nieuwe stammen waardoor herplanting niet nodig is.

Bamboe is een zeer duurzaam product. Het heeft een lange en sterke veelstructuur en een hoge veeldichtheid, hierdoor kan het zeer goed tegen vocht en neemt het geen water op.

Natuursteen

Natuursteen is een verzamelnaam voor diverse steensoorten die uit de natuur komen. Ze worden verwerkt in tal van toepassingen zoals vloertegels, keukenbladen, venstertabletten, trappen en allerhande maatwerk.

Er zijn verschillende soorten zoals o.a.: graniet, lavasteen, leisteen, marmer, kwartsiet, … Iedere natuursteen soort heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen wat betreft uitstraling en structuur.

Natuursteen kan eigenlijk overal worden toegepast, voor zowel binnen als buiten. Het is uitstekend te combineren met vloerverwarming omdat het de eigenschap heeft om warmte snel op te nemen en langzaam af te geven.

Het heeft een stijlvolle uitstraling welke een meerwaarde geeft aan uw woning.

Gaan jullie bouwen of renoveren?

Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal! Maak alvast vrijblijvend een afspraak.

Click me